آخر الأكلات والمطاعم

زود دخلك 300 دولار شهريا

make-money-468x60

الأحد، 21 ديسمبر 2014

محشي فلفل وكوسة

محشي فلفل وكوسة بالطريقة المصرية

اولا نجيب الكوسة والبذنجان وان اورتهم والفلفل الرومى ونظفتةمن البزر ونغسلهم كويس
وحددت كمية الارز اد اية وغنسله

وبستخدم شبت وكسبرة خضراء فى ناس بتحط بقدونس بس انا مش بفضله
وطبعا التوابل ملح وفلفل اسود بس مش كتير وكمون وطبعا طماطم معصورةو معلقتين صلصة الجاهزة
وبصل وفصين ثوم
الاول بنصفر البصلة مع السمنة
وقبل ماتصفر اوى نحط الثوم لغاية ما يدبل شوية نحط عصير الطماطم ومعلقتين صلصة جاهزة
لغاية ما يتسبك اكون فرمت الكسبرة والشبت ناعم
بعد ما تتسبك الصلصة انزل بالارز عليها والكسبرة والشبت المفرومين واقلب تقليبتين واشوف الملح
وبعدين اسيبها تبرد شوية
وابتدى احشى وبحط مع البذنجان الفلفل الرومى والكوسة لوحدها لان سواهم مختلف
واحطهم على النار واشربهم شوربة مع عصير طماطم متتبلين كويس واعلى النار فى الاول لحد ما يشرب الشوربة وبعد كدة اوطى النار خالص
وبالهناء والشفاء ودة شكل المحشى بتاعى يا رب يعجبكم
معلش مقدرتش اصور كل الخطوات لان فى المحشى الايد مبتكونش جاهزة للتصوير
اسيبكم مع الصور

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

الأكثر مشاهدة

جميع الحقوق محفوظة لـأكلات مصرية و عربية