المكونات
كيلو ونصف لحم بتلو شرائح
300 جرام بصل مفروم
300 جرام مشروم ، مقطع شرائح
40 جرام توابل اللحم من كنو
5 مكعب مرقه لحمه كنور
100 جرام دقيق
100 جرام كريمه لبانى
10 جرام زعتر
ملح وفلفل حسب الرغبه
- 1 يتبل اللحم بالتوابل اللحم من كنور ثم الدقيق
- 2 يشوح اللحم في طاسه بيها زيت والزبدة على الوجهين ثم يرفع اللحم من الطاسه
- 3 يشوح البصل والفطر ثم يتبل بالملح والفلفل حسب الرغبه والزعتر
- 4يضاف اللحم مره اخرى
5 - تضاف الكريمه ويترك الخليط يغلي قليلاً على نار هادئة
- 6نضيف بيون لو احتاج الامر
تقدم مع الارز والخضار السوتيه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق