آخر الأكلات والمطاعم

زود دخلك 300 دولار شهريا

make-money-468x60

الخميس، 25 يونيو 2015

طريقة تحضير بيكاتا بالمشروم


المكونات
كيلو ونصف لحم بتلو شرائح
300 جرام بصل مفروم
300 جرام مشروم ، مقطع شرائح
40 جرام توابل اللحم من كنو 
مكعب مرقه لحمه كنور
100 جرام دقيق
100 جرام كريمه لبانى
10 جرام زعتر
ملح وفلفل حسب الرغبه
- 1 يتبل اللحم بالتوابل اللحم من كنور ثم الدقيق 
- 2  يشوح اللحم في طاسه بيها زيت والزبدة على الوجهين ثم يرفع اللحم من الطاسه
 - 3 يشوح البصل والفطر ثم يتبل بالملح والفلفل حسب الرغبه  والزعتر
 - 4يضاف اللحم مره اخرى
 5 - تضاف الكريمه ويترك الخليط يغلي قليلاً على نار هادئة
 - 6نضيف بيون لو احتاج الامر
تقدم مع الارز والخضار السوتيه

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

الأكثر مشاهدة

جميع الحقوق محفوظة لـأكلات مصرية و عربية